fbpx

Nordicman /
FILOSOFI​

Maskulinitet, Funktionalitet og Kvalitet. NordicMan er en dansk virksomhed, hvis mission er at levere simple rutiner, ved at tilbyde innovative højkvalitets plejeprodukter, der fokuserer på maskulinitet, funktionalitet og kvalitet. Med et stærkt fokus på højkvalitets ingredienser og Skandinavisk design, producerer NordicMan de bedste plejeprodukter til mænd og vil udvikle nye produkter, der endnu ikke tilbydes til mænd.

Nordicman /
Ingredienser

Siden NordicMan blev stiftet, har der været fokus på at vælge de bedste højkvalitets ingredienser på markedet og at udskifte silikone og andre skadelige ingredienser med naturlige substitutter. NordicMan investerer i forskning og tests af de nyeste dermatologiske fund for at give vores kunder de bedst mulige produkter. Danske topkemikere udvikler produkterne fra bunden med stort fokus på naturlige og rene ingredienser.

Nordicman /
Om os

I 2019 lancerede NordicMan sit første produkt – NordicMan HairWax. Ved at være tro mod de skandinaviske kulturtræk: maskulinitet, funktionalitet og kvalitet, har NordicMan med sin hårvoks udviklet den mest effektive løsning til både hold og næring til håret. Udviklet af de bedste danske kemikere med konsultation fra professionelle danske frisører, er denne hårvoks i modsætning til næsten alle andre hårvoks produceret uden én eneste dråbe vand. I stedet er voksen hovedsageligt baseret på det naturlige ler-mineral Kaolin, der tilfører struktur og et stærkt hold, samtidig med at den absorberer usunde olier og toksiner og fugter håret. Kaolin kan også med tiden fremme hårvækst. I stedet for silikone bruger NordicMan de sunde, naturlige alternativer Ethylhexylolivat og Hydrogeneret Olivenolie, som gør håret nemmere at re-style, men som også gør, at håret både ser sundere ud og er sundere. Hertil har vi tilføjet Oliven Glycerider, der nærer håret og styrker det over tid. Voksen har en mild og frisk duft fra de naturlige olier af eukalyptus, lavendel og citrus. Den er bedst egnet til kort og medium længde hår.  
BRUG: Varm en mængde hårvoks på størrelse med en mandel ved at gnide hænderne hurtigt sammen i nogle sekunder. Kom derefter voksen i fugtigt eller tørt hår ved at køre fingrene igennem håret, imens den ønskede frisure formes. Anvend mere hårvoks hvis nødvendigt.
0
0
Your Cart
Your cart is emptyReturn to Shop
Calculate Shipping
Apply Coupon

Login

Register

Log in

Welcome back!

Don’t have an account? Register now!